Installation av ventilation i nya hem

 Ventilationssystem kan installeras i nybyggnader och eftermonteras i äldre byggnader, läs nedan för mer information.



Vi har ventilationssystem för alla budgetar och applikationer från de minsta lägenheterna till de största bostäderna och kan installeras i nya och befintliga byggnader


Installation av ett MVHR-system


När du bygger ett hus och installation av ventilation eller någon annan tjänst kan du höra termerna "första fix" och "andra fix" ganska ofta. Låt oss förklara för dig vilka delar av värmeåtervinningsventilationsinstallationen som sker under den första fixerings- och andra fixprocessen.



Första fix


Den första fixen är när huset jag gjorde vattentätt och yrkesverksamma installerar alla rör och kablar i byggnadens tyg som du normalt inte skulle se när slangen är klar. Under den första fixeringen av en byggnad installeras ventilationskanalen.


Eftersom ventilationskanalerna är ganska stora och kanalerna bör hållas så korta som möjligt bör de installeras innan andra tjänster som el och VVS startas.


Under den första fixeringen rekommenderar vi att du använder tätningslock i plenum etc för var ventilerna ska gå eftersom detta kommer att stoppa smuts och damm från att fastna i öppna kanaler.


Om du installerar ett av våra Sachs centralvakuumsystem, bör den första fixeringskanalen också göras vid denna tidpunkt.


Andra fix


Second Fix är när den invändiga putsningen och golven är klara, och alla fästen och beslag håller på att installeras som du kommer att se när huset är färdigt.


Vid denna tidpunkt kan du slutföra din MVHR-installation och testa ditt system genom att slutföra de slutliga kanal- och ledningsanslutningarna och ta bort de tidigare täcklocken och ersätta med dina valda luftventiler.


I detta skede kan ditt system nu tas i drift så att luftflödet blir korrekta per rum.


Montering av systemet


Våra ventilationssystem har utformats för att enkelt installeras med produkter av högsta kvalitet av antingen en professionell installatör eller någon kompetent person och vi tillhandahåller en omfattande teknisk support för att svara på alla frågor eller frågor under hela din installation


Till varje system vi levererar skickar vi även ut en installationsmanual. Den här manualen har steg-för-steg-instruktioner från början och genom hela installationsprocessen.


Ventilationssatser



Vi kan leverera våra system i satsform som vi kommer att inkludera din enhet och kanalsystem som krävs för din installation. Du kan uppgradera till vårt premiumkit med extra uppgraderingar som säkerställer att ditt system kommer att fungera fullt ut. Ytterligare alternativ inkluderar ytterligare fästen, beslag och uppgraderingar. Kolla in dem nedan:

Bearbeta


Skicka oss dina planer

Ta emot förslag från vårt team

När förslag på varor och pris har bekräftats kan din design börja

När allt är överenskommet kan ditt nödvändiga material skickas

Vårt tekniska team kan hjälpa till under hela installationsprocessen

Ventilationsdesign


Att ha en bra design är den viktigaste delen av ett ventilationssystem, det möjliggör rätt mängd kanalisering och placering av kanaler, ventiler och enheter.


Det är därför det är otroligt viktigt att skicka specifika planer till oss och meddela oss om eventuella ändringar i dina planer så att ditt system kan skräddarsys direkt för dig.


Värmeåtervinningsenheten kan antingen installeras i ett växtrum, förråd eller vindsutrymme, den föredragna platsen bör vara i ett centralt läge för enkel åtkomst till alla rum och förhindrar längre kanaldrag än vad som krävs. Att ha en design från oss kommer att säkerställa att du är nöjd med placeringen av enheten och ventilerna när du går vidare med ditt projekt.


Varför välja BPC för ditt ventilationssystem?

Vi har ett stort utbud av tjänster som inkluderar:



För att få veta mer om våra FTX ventilation system, produkter, tjänster eller för att fråga om ditt projekt, kontakta vårt team på :

Telefon: 08-649 77 00

E-post: info@hemluft.se

Post a Comment

Previous Post Next Post