Fördelen med självdragsventilation i byggnader

 Sunsquare har utvecklat en rad taklampor som är konstruerade för att öppna elektroniskt, vilket ger rikligt med naturligt ljus och ventilation när vädret är stilla och torrt.


Fördelen med självdragsventilation i byggnader


självdragsventilation är viktig av många skäl som omfattas av del F i Storbritanniens byggregler. Den beskriver branschstandarder för luftkvalitet och ventilation för byggnader av alla användningsområden, samt behovet av att förhindra kondens.


Naturlig ventilation ger frisk luft till interiörer, vilket säkerställer att byggnader byggda för bostäder och kommersiella fastigheter är säkra, hälsosamma och bekväma att bo och arbeta i. Att ersätta gammal luft med friskare luft utifrån gör det möjligt att reglera inre temperaturer och luftfuktighet. Frisk luft är lika viktigt som att säkerställa att interiören får tillräckligt med naturligt dagsljus.


Sunsquares Aero Electric Vent är en klassisk, stilren taklampa som ser nästan identisk ut med våra SkyView taklampor när de är stängda. Aero Vent innehåller dock den senaste tekniken för att leverera en vinnande kombination av ljus och ventilation för interiörerna nedanför.


Utrustad med en högkvalitativ, pålitlig öppningsmekanism som är dold inom den eleganta ramen, erbjuder Aero Electric Vent enkel manövrering via fjärrkontroll och kan öppnas till en maximal öppning på 400 mm.


När den paras ihop med någon av våra elektroniska tillbehör är Aero Electric Vent en otroligt intelligent taklampa. Om du ville kombinera din Aero Vent med en regnsensor, utlöser den stängningen av din taklampa från det ögonblick den känner av våta väderförhållanden. Du behöver inte lyfta ett finger. Sunsquare erbjuder också ett väderpaket, som utlöser stängningen av din Aero Vent i händelse av kraftiga vindar och regn.


Post a Comment

Previous Post Next Post